Tipi verhuur

Een tipi huren bij Bosjuweel

Bosjuweel verhuurt en verkoopt al meer dan 16 jaar tipi’s en andere authentieke tenten voor groepen en individuen. De tipi is al die jaren al onze grote liefde vandaar dat kwaliteit, deskundigheid en service bij ons al jaren samengaan.

Onze tipi’s

Wij verhuren originele tipi's die in ons eigen atelier zijn gemaakt volgens het authentieke model van de Lakota-Indianen (zie ook onze tipi-verkoop). Een tipi is het hele jaar door comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter. In onze tipi’s kan namelijk een vuurtje worden gestookt. Samen rond een vuurtje zitten in deze sfeervolle tipi is een bijzondere belevenis. Evenals in slaap vallen in de tipi terwijl je door het rookgat de sterren kunt zien blinken.

Onze tipi's worden gebruikt voor: Trainingen, teambuildingsactiviteiten, festivals, feesten, familie uitjes, tipi-teambuilding, scoutingkampen, workshops, bruiloften, kinderfeestjes, schoolkampen, vergaderingen enz. tipi's kunnen ook binnen worden opgesteld als expositieruimte op beurzen of als aankleding van feesten of evenementen.
Zelf opbouwen en vervoeren van tipi’s behoort ook tot de mogelijkheden. Wij leveren dan een uitgebreide opzetinstructie met duidelijke foto’s. Er staat dan een aanhanger met de lange palen voor u klaar.

Locaties

Bosjuweel plaatst tipi's waar en wanneer u maar wilt, door heel Nederland, door heel Europa. Via www.bosjuweel.nl kunt u diverse locaties bekijken die wij van harte aanbevelen.

Tipiverhuur voor grote groepen

Onze tipi's kunnen aaneengeschakeld worden met behulp van een tipi-tussendoek. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende Double Tipi, Triple Tipi of zelfs een Tipi Kasteel tot wel 20 x 20m. Hierin kunnen groepen tot ca. 200 personen terecht. Natuurlijk kunnen we ook gewoon een flink aantal normale tipi’s opzetten in een grote cirkel, we hebben er zo’n 80 stuks.  

 

 

  

Bosjuweel
Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
Telefoon: 024 - 3776086
E-mail: info@bosjuweel.nl