Teambuilding

Onze Tipi Teambuilding workshop

Samen een tipi bouwen is leuk en leerzaam, daarom ontwikkelde Bosjuweel de tipiteambuildingsworkshop. Deze workshop daagt een team uit om intensief samen te werken. Met een opbouwinstructie en een flinke voorraad materialen bouwt elk team zijn eigen tipi. Meerdere groepen bouwen samen een heel tipidorp. De koffie en thee bereidt de groep zelf op houtvuur en het liefst zonder lucifers!
Het bouwen van deze fraaie tenten biedt vele aanknopingspunten om trainings- dan wel  teambuildingsactiviteiten op inspirerende wijze vorm te geven. Instructeurs van Bosjuweel begeleiden de groep en geven desgewenst feedback op het bouwproces. We werken bij de tipiteambuildingsactiviteiten regelmatig samen met trainers van Schouten en Nelissen.

Waarom

Het bouwen van een tipi(dorp) is een uitdagend project. De focus kan liggen op verschillende gebieden zoals projectmatig werken, teamdoelmatigheid, kennismaking of communicatie.
Verschillende rollen worden zichtbaar: denkers en doeners, volgers en leiders, solisten en teamspelers. De deelnemers krijgen op een tastbare manier inzicht in hoe de samenwerking verloopt, wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen. Dit inzicht kan vervolgens worden vertaald in een concreet ontwikkelplan voor het team.

Voor wie

Deze workshop is geschikt voor uiteenlopende groepen en groepsgrootten. Er is een grote diversiteit aan handelingen, er is dus voor elk wat wils. Dat maakt deze werkwijze geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De groepsgrootte kan variëren van minimaal 2 tot maximaal circa 200 personen.

Waar en wanneer

Het bouwen van tipi’s gebeurt bij voorkeur in de open lucht, in een groene omgeving. Bosjuweel is mobiel en kan op bijna elke gewenste locatie werken, ook in het buitenland. We kunnen u adviseren bij het zoeken naar geschikte locaties. Het bouwen van een tipikamp kan het hele jaar door. Een zonnige buitenactiviteit in de zomer, sfeervol bikkelen met kampvuren en hete chocolade in de winter. Duur: twee tot vier uur.

Prijsindicatie Tipi Teambuilding

Vanaf € 650, - Groepen tot 50 personen € 55, - per persoon.
Inclusief:    Tipi’s, opbouw instructie, workshopleiders, materialen, kookset en vuurschalen.

Exclusief:    BTW en vervoerskosten.

 

 

 

 

 

Bosjuweel
Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
Telefoon: 024 - 3776086
E-mail: info@bosjuweel.nl